(Ny blogg)

Rubriken sa det mesta :)

Jag tycker att jag är färdig med misshandlandet av den här bloggen nu :)
Nu, tar vi en annan.

Med ett sjukt snyggare namn.

(missrockstar, psst... jävla fjolla.)

Kommentera
Postat av: olssonbrother.blogg.se

Jag pratade om Vitryssland.Ryssland har jag knappt varit i och det landet kanjag inte någotting om alls. Men i Vitryssland
har jag träffat massor av anhöriga till folk vars make eller maka tillhört opositionen och plötsligt "försvunnit" då de organiserat sig politiskt.Att vodkan är billig håller definitivt ihop med att ett land är diktatur.Just sprit är billigt i många diktatuer just för att folk ska supa bort sina åsikter och inte manifistera dem öppet.Vittryssland är en diktatur som är bankrutt.Därför bryr sig ingen om landet då varken EU eller USA har några pengar att tjäna där!Sorgligt men sant.Kommunismen hör hemma på historiens soptipp.Socialism är en helt annan sak.Den tillåter folk att leva.I vitryssland finns det val men de är inte fria och ledarna i motståndar partierna fängslas så de har ingen chans.Senast tror jag Lukaschenko fick över 99 procent av röster och de säger de mesta om att resultatet var manipulerat!!

2008-02-21 @ 18:13:40
Postat av: olssonbrother.blogg.se

Här har jag några som håller med mig.Notera att jag citerar det ena från ( http://www2.amnesty.se/ap.nsf/0/E3873F408E1CB6C1C125711D004F79D1?opendocument) Amnesty att det citatet kommer från en socialdemokratisk och heter aila Naraghi. Det andra citatet kommer från den svensk som har mest kunskap över vitryssland.http://www.palmecenter.se/RegionerOchLander/Europa/Vitryssland/Artiklar/NedbusningenavEuropa.aspx

- Vitryssland är en kommunistisk diktatur och vår uppgift är att förändra det.

Vitryssland drivs som ett kommunistiskt Jurassic Park. Lukasjenka säger att det är de ekonomiska reformerna som skapat Rysslands problem. Det finns de som tror honom, även om de blir allt färre. Detta citat är hämtat från Kjell Albin Abrahamsson som varit ambasadör i Ryssland med ansvar över Vitryssland och besökt landet över 30 gånger och skrivit två böcker.

Har massa mer bra källor men jag väljer att citera två socialdemokrater istället för en massa borgliga politiker som du avskyr!

2008-02-22 @ 17:02:33

Kommentera här

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0